Zalety form do pieczenia marki Steel Pan
Data dodania: 06-07-2024
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Kuchenne sugestie
Zalety form marki Steel Pan® są następujące:
- Formy z kwasoodpornej stali nierdzewnej AISI 304
- Wewnętrzna powierzchnia form posiada nieprzywierającą teksturę stali 3D
- Formy nie posiadają powłok chemicznych, cynowanych ani aluminiowych
- Pieczenie bez ryzyka spalenia chemicznych powłok, bo ich tu po prostu nie ma
- Możliwość krojenia pizzy, tarty i ciasta bezpośrednio w formie
- Brytfanny idealne do pieczenia w każdym piekarniku
- Odgrzewanie i duszenie potraw na płytach kuchennych
- Pieczenie bez limitu temperatur
- Różnorodność form dopasowana do twoich potrzeb
- W ofercie formy prostokątne, okrągłe i kwadratowe o kilku głębokościach
- Włoskie formy specjalne do pizzy, tarty, crostaty, keksu i babki
- Brytfanny klasyczne do ciastek, ciasta i lasagne
- Formy do pieczenia warzyw, ryb i drobiu
- Produkt bezpieczny, produkowany z włoskiej stali nierdzewnej
- 100% Made in Italy
Sklep Firmowy Steel Pan
Hurtownia AGD
Hurtownia AGD
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Kuchenne sugestie